Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر شما هم به دنبال تدوین قرارداد سئو هستید، احتمالا فرد دنیا دیده و هوشمندی هستید که میداند در هر کاری، قرارداد پشتوانه ایمن سازی ارتباط و انجام تعهدات ست و در این زمانه، هر کاری اصول و شرایط خاص خودش را دارد. سئو سایت نیز از این قضیه مستثنی نیست؛ برای داشتن یک قرارداد سئو بی نقص، امروز نکاتی را با هم یاد گرفته تا با اطمینان حرکت کنیم؛ بیایید شروع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات قرارداد سئو | 7 بند حیاتی قرارداد

تفاوتی ندارد که سئوکار باشید یا کارفرما، ما برای سئو سایت یک قرارداد کامل را با نکات آن برای شما توضیح خواهیم داد تا منافع هر دو طرف حفظ شده و سو برداشتی در انتظارات طرفین رخ ندهد. همه قرارداد ها با معرفی طرفین قرارداد آغاز می شود.

1. معرفی طرفین قرارداد سئو

در ابتدای هر قرارداد باید طرفین قرارداد سئو به همراه جزئیات تماس و راه های ارتباطی و ... معرفی شوند؛ دقت کنید که سایت کارفرما هم بخشی از طرفین قرارداد بوده و باید در این بخش ذکر شود.

مثال:

این قرارداد مابین آقای x و آقای y با موضوع بهینه سازی سایت برای موتور جستجو (SEO) نوشته میشود.

آقا/خانم ............. به شماره ملی  ............. با شماره تماس ......... به آدرس .................. ازین پس به عنوان مجری شناخته میشود.
آقا/خانم .............. (به نمایندگی از ..............) به شماره ملی .............  با شماره تماس .......... به آدرس ......... ازین پس به عنوان کارفرما شناخته میشود.
وب سایت مورد نظر برای انجام پروژه: سایت example.com

2. تعهدات طرفین در قرارداد سئو

در این بخش باید هم تعهدات کارفرما و هم تعهدات مجری ذکر شود تا شرح وظایف هر طرف مبهم نبوده و طرفین قرارداد سئو بدونن که چیکار باید بکنن و چه اطلاعاتی رو در اختیار میذارن و چه اطلاعاتی رو نه. قطعا خروج از این محدوده توسط کارفرما ممکنه به سئوکار ضرر برسونه و یا برعکس، بی مسئولیتی سئوکار ممکنه باعث ضرر رسیدن به کارفرما بشه؛ پس بهتره برای جلوگیری از این اتفاقات حتما این بخش با دقت نوشته بشه و برای اطمینان هم دکر بشه در صورتی که حالا به هر دلیلی اتفاق افتاد، چه تغییر در قرارداد سئو به وجود خواهد اومد.

تعهدات کارفرما

معمولا در این بخش اطلاعاتی که لازم ست در اختیار مجری قرارداده شود، وظایف تیم فنی حاضر برای سایت کارفرما و ... ذکر می شوند.

مثال:

تولید 25 محتوا مطابق اصول سئو، تا تاریخ ........ هر 4 روز یک مقاله به طول 1300 تا 1600 کلمه، هر روز تاخیر تا 5 روز باعث افزوده شدن یک روز به تاریخ قرارداد و پس از آن 3 روز به تاریخ قرارداد خواهد شد.
در اختیار گذاشتن اطلاعات کاربری و رمز عبور هاست و پنل مدیریت محتوا به مجری
نام برده متعهد میشود تیم فنی/تولید محتوا سایت توصیه های مجری را انجام داده و در صورت تخطی از آن، به ازای هر روز، 3 روز به تاریخ قرارداد سئو اضافه خواهد شد.

تعهدات مجری

در قدم بعدی، باید تعهد سئوکار ذکر شود. در این قدم باید به طور دقیق شرح داده شود که سئوکار چه کاری قرار است انجام دهد؟ به طور کلی قراردادهای سئو یکی از این 4 تعهد را دارند:

افزایش بازدید سایت
افزایش رتبه کلمات
افزایش فروش سایت
انجام کار

محبوب ترین تعهد هم تعهد افزایش رتبه کلمات است. در این روش سئوکار بین 10 تا چند ده کلمه کلیدی را مشخص کرده و متعهد میشود که 40 تا 60 درصد از این کلمات بعد از انتهای کار به صفحه اول رسیده باشند. البته برخی سئوکارها تعهد رساندن کلمات به لینک 1 را میدهند! به هیچ عنوان چنین تعهداتی را پیشنهاد نمیکنم!

مثال:

مجری متعهد میشود برای تکمیل بهینه سازی و سئو سایت، امکانات مکانی از کارفرما نخواسته و در مکان خود اقدام به تکمیل پروژه نماید.
مجری متعهد میشود که هر ماه گزارشی مبنی بر رتبه کلیدواژه ها و بازدید و تغییرات سایت به کارفرما به صورت مکتوب ارائه دهد.

3. مدت قرارداد سئو و تعیین مراحل و فاز های قرارداد

یکی از مهم ترین بخش های یک قرارداد سئو، تعهد زمانی است. در قدم سوم باید در قرارداد نوشته شود که تعهد نوشته شده در متن، تا چه مدت زمانی عملی میشود؟ مثلا اینکه 30 کلمه کلیدی به صفحه اول برسند، تا 6 ماه آینده عملی خواهد شد. مثال:

مدت این قرارداد از تاریخ امضاء قرارداد بمدت 180 روز کاری و مطابق با برنامه ذیل می باشد :

فاز اول: طراحی سایت با ساختاری کاملا بهینه (60 روز کاری از تاریخ امضاء قرارداد)

فاز دوم: آپلود محتوا بهینه شده در سایت (120 روز کاری پس از تکمیل فاز اول)

فار سوم: لینک سازی داخلی و خارجی سایت ( 120 روز کاری پس از تکمیل فاز اول)

4. مبلغ قرارداد سئو و نحوه پرداخت آن

قرارداد های سئو  بنا به شیوه پرداخت به دو دسته تقسیم میشوند: ماهیانه و مرحله ای.

در این مرحله ابتدا باید تعیین کنید که کل مبلغ این قرارداد چقدر است؟ مثلا ممکن است توافق روی 50 میلیون تومان برای عقد قرارداد بوده باشد. یعنی:

هزینه کل این قرارداد با تعهدات ذکرشده، برابر با 50 میلیون تومان (معادل 500 میلیون ریال) است.

بعد از این بخش، نحوه پرداخت مشخص خواهد شد.

پرداخت ماهیانه در قرارداد سئو

در این نوع قرارداد ذکر میشود که طبق قسط بندی توافق شده، کارفرما مبلغ کل قرارداد را به صورت ماهیانه به مجری پرداخت میکند مثلا اگر زمان قرارداد 8 ماه باشد داریم:

مبلغ کل قرارداد سئو معادل 50 میلیون تومان طی 8 قسط به صورت ماهیانه و هر قسط به مبلغ 6.250.000 تومان (شش میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان) به شماره حساب ........... یا شماره کارت ............ به نام ............ واریز خواهد شد.

پرداخت مرحله ای در قرارداد سئو

در این نوع قرارداد سئو با توجه به توافق طرفین، با فاز بندی های مشخص پرداخت ها صورت میگیرد برای مثال داریم:

40 درصد از مبلغ کل به عنوان پیش پرداخت به حساب مجری واریز شده و پس از انجام فاز اول، 30 درصد آن و 30 درصد باقیمانده نیز در پایان قرارداد به حساب مجری واریز خواهد شد.

کسور قانونی

هزینه هایی مانند مالیات، بیمه، تجهیزات و ... در این بخش مشخص میشود که بر عهده کدام یک از طرفین خواهد بود؛ مثال:

هزینه خرید هاست و دامنه بر عهده کارفرما و قالب و افزونه های لازم بر عهده مجری پروژه خواهد بود.

 

قیمت سئو سایت

دانستن این موارد و مطالبی که در ادامه میخوانید، شما را تا 90 درصد مسیر راه پیش خواهد برد، اما همواره بهتر ست که آشنایی بیشتری در این حوزه کسب کنید؛ برای آشنایی بیشتر، میتوانید قیمت سئو را مطالعه کنید تا بازه قیمت سئو سایت شرکت ها نیز در دستتان باشد و بتوانید تصمیمات بهتری را برای کسب و کار خود داشته باشید.

5. قوانین محرمانگی و عدم افشا در قرارداد سئو

نه در همه پروژه ها ولی در برخی از آن ها، اطلاعاتی در دست کارفرما و یا مجری محرمانه شمرده شده و افشا آن ممکن ست باعث ضرر رسیدن به هر یک از طرفین شود؛ در نتیجه در این بخش قرارداد سئو این دسته اطلاعات مشخص شده و جریمه افشا شدن آن و حقوق قانونی هر یک از طرفین نیز مشخص میشود؛ مثلا:

مجری متعهد میشود که از تمامی اطلاعات درون سایت نگهداری کرده و آنها در اختیار هیچ کدام از اعضای مجموعه خودش و دیگران قرار ندهد؛ مگر اینکه کارفرما این اجازه را به شکل کتبی برای او صادر کند.
مجری تعهد میدهد که در صورت فاش کردن اطلاعات محرمانه سایت، کارفرما را محق شکایت قانونی میداند و بابت این کار باید خسارت پرداخت کند.
همچنین اطلاعات فرآیند سئو انجام شده توسط کارفرما نیز نباید در اختیار شخصی غیر از مجری گذاشته شود و در صورت افشا، خسارت وارده به مجری، توسط کارفرما باید پرداخت شود.

6. بند حل اختلاف در قرارداد سئو

در طول روند پروژه به هر دلیلی ممکن ست در روند انجام تعهدات هر یک از طرفین مشکلی پیش بیاید؛ این بخش از قرارداد سئو مشخص میکند که چطور این حل اختلاف صورت بگیرد. در صورت اهمیت بالای پروژه میتوانید حل اختلاف را به مراجع قضایی و یا اتاق بازرگانی ایران بسپرید. در غیر این صورت میتوانید از طریق داوری توسط 3 نفر نیز حل اختلاف را انجام دهید و در صورتی که ساده تر باشد، میتوان با مذاکره میان طرفین اختلاف را حل نمود؛ مثال:

در مواردی که برای طرفین این قرارداد در تعبیر و تفسیر و یا اجرای کامل یا قسمتی از قرارداد اختلاف نظری حادث گردد، موضوع توسط 2 نفر از اساتید مرضی الطرفین (یک نفر از طرف کارفرما و یک نفر از طرف مجری)، بررسی و حکم آنها برای طرفین لازم الرعایه می باشد. و در صورتیکه مساعی طرفین و نمایندگان آنان به نتیجه نرسد، هریک از طرفین حق خواهند داشت جهت احقاق حقوق خود به مراجع ذیصلاح قضایی شهر تهران مراجعه نمایند .

7.تعداد مفاد و بندها

بهتر است در انتهای قرارداد تعداد بندهای نوشته شده را مشخص کنید تا دیگر کسی نتواند چیزی به متن اضافه کند. مثلا:

این قرارداد در 7 بند نوشته و مورد توافق هر دو طرف بوده است.

 

مشاوره سئو | نبض مارکتینگ همراه شما

با رعایت کردن این نکات گفته شده حداقل 90 درصد راه را رفته ایم! همانطور که میدانید بهترین کار بعد از کسب آگاهی مشورت گرفتن با متخصص این حوزه ست. آژانس خلاقیت نبض مارکتینگ، با در اختیار داشتن کارشناسان با تجربه و تیم مشاوران حرفه ای ، یکی از بهترین مشاورین سئو و بهینه سازی سایت برای شما میتواند باشد برای مشاوره سئو تخصصی میتوانید با شماره های 02188815943 یا 02188815970 تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را بیابید. وقت طلاست! همین حالا تماس بگیرید!

منبع: فارس

کلیدواژه: حساب قرارداد طرفین قرارداد یک از طرفین حل اختلاف روز کاری خواهد شد سئو سایت فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!

نکته حائز اهمیت در زمان خرید لوله داربستی این است که اگرچه برخلاف سایر انواع مقاطع فولادی تنوع چندانی ندارند، ولی حجم مصرف‌شان بسیار بالا است. بنابراین این حجم بالای مصرف، نشان‌دهنده حساسیت انتخاب درست نوع لوله و مطلوب‌بودن کیفیت در زمان خرید است. انتخاب نادرست متعاقبا هزینه خرید لوله را افزایش خواهد داد. برای خرید لوله داربستی در حجم های مختلف می بایست به ضخامت، سایز، طول لوله توجه نموده و بر اساس کیفیت تولید، برند مناسب را انتخاب نمایید. اما اینکه چگونه بهترین برند و کیفیت لوله داربستی را انتخاب کنید، نکات ضروری خرید است.

لوله داربستی و هرآنچه که باید در مورد آن بدانید

لوله‌های داربست به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و داشتن امنیت در مصارف ساختمانی بسیار مناسب هستند. برای ساخت آن‌ها ابتدا ورق‌های مستطیلی‌شکل از غلتک‌هایی عبور می‌کنند و سپس به‌صورت رول‌شده، فرم می‌گیرند. بعد از این مرحله، لبه‌های آن‌ها به هم نزدیک می‌شوند و توسط دستگاه‌های جوشکاری به‌یکدیگر اتصال می‌یابند.

لوله‌های داربستی براساس اجزای تشکیل‌دهنده سازه، نحوه نصب و مورد مصرف طبقه‌بندی می‌شوند. از پرکاربردترین انواع داربست‌ها می‌توان به داربست مثلثی، چکشی ستاره‌ای، چکشی کاسه‌ای، معلق، پایه‌دار، تک و دوبل اشاره کرد. هرکدام از آن‌ها برای شرایط خاصی مناسب و کارآمد خواهند بود.

در اینجا باید اشاره کرد که برخلاف سایر لوله‌های درزدار، تست گاز یا تست آب بر روی این لوله‌ها انجام نمی‌شود. زیرا در انتقال سیالات نقشی ندارند. بنابراین به‌دلیل انجام نشدن تست‌های فوق بر روی این محصولات آن‌ها را به‌عنوان لوله‌های تست مردود یا پلیسه می‌شناسند. البته لازم به ذکر است که عدم اجرای تست‌های فشار آب و گاز به این معنا نیست که این لوله‌ها تست نمی‌شوند، بلکه تنها تست‌های هیدرواستاتیکی در مورد آن‌ها اجرا نمی‌شوند. لذا مقاومت این لوله‌ها در برابر فشار قطعا ارزیابی خواهد شد. چرا که قرار است برای داریست در سازه های با ارتفاع بالا به کار گرفته شوند و باید تضمین تحمل بار در ارتفاع را گرفته باشد.

نکاتی که باید پیش از خرید لوله داربست بدانید

شاید لوله‌های داربستی همانند دیگر انواع لوله های فولادی، انواع متعددی ندارند و کاربرد آن‌ها محدود باشد، ولی کارایی بسیار زیاد دارند. این لوله‌ها اگرچه برای انتقال سیالات به کار برده نمی‌شوند، ولی باید توجه خاصی به آن‌ها در جهت حفظ سلامت افراد داشت. در ادامه به نکات اصلی پیش از خرید لوله داربستی همچون جنس، سایز و ابعاد، کیفیت و برند می‌پردازیم.

بررسی جنس لوله داربست

لوله‌های داربست از جنس لوله‌های فولادی گالوانیزه هستند که به‌شکل‌های گرد با قطر استاندارد O.D 48.3 میلی‌متر (BS1139 EN39) از‌طریق فرآیند نورد ساخته شده‌اند. به‌طور کلی، مواد استاندارد مورد استفاده در تولید لوله داربست باید دارای شرایط زیر باشد:

جنس: فولاد، فولاد گالوانیزه. خواص مکانیکی: ضد‌خوردگی، عمر طولانی. الزامات: دستیابی به‌‌میزان سطح سختی و استحکام کششی مطابق با استاندارد BS 1139. بررسی سایز و ابعاد لوله داربست

این لوله‌ها باید قطر 48.3 میلی‌متر و ضخامت دیواره 3.2 تا 4.0 میلی‌متر داشته باشند. ضمنا آن‌ها باید ازنظر بصری به‌شکل لوله مستقیم ظاهر شوند و بیش از 15 میلی‌متر در طول 3 متر منحرف نشوند. طولانی‌ترین لوله داربست 6.4 متر است. البته طول را می‌توان به اندازه‌های سفارشی نیز از 0.3 متر تا 5.8 متر برش داد. گریدهای فولادی لوله‌های داربست شامل S235، S355، STK400، STK 500 و غیره است.

بررسی کیفیت لوله داربستی

کیفیت تولید یکی از مهم‌ترین نکاتی است که پیش از خرید لوله داربستی حتما باید به آن توجه داشته باشید. این شاخص شامل دقت ابعادی سطح مقطع، درز جوش و کیفیت ورق مصرفی است. مسلما ورق سالم و انتخاب لوله فولادی مستحکم عاری از هرگونه آسیب و زنگ‌زدگی، تاثیر به‌سزایی در کیفیت نهایی لوله تولیدی خواهد داشت.

کیفیت بالای ورق فولادی درجه یک، مزایای متعددی از جمله سهولت و افزایش سرعت کار را به ارمغان می‌آورد. در اینجا نکته بسیار مهم این است که تنها آن دسته از تجهیزات داربستی مرغوب و با‌کیفیت نامیده می‌شوند که توانایی تحمل وزنی در حدود ۴ برابر وزن خود را داشته باشند. از‌طرف دیگر نباید بیش از ظرفیت تعیین‌شده از این لوله‌ها استفاده کرد چون به حوادث ناگوار منجر خواهد شد.

برند تولیدکننده لوله داربست

کارخانه‌های بسیاری در‌حال تولید لوله داربستی هستند که کیفیت نهایی محصولات آن‌ها به نوع ورق مصرفی بستگی دارد. همچنین نوع ورق سیاهی که به‌عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود، قیمت خرید لوله داربستی این کارخانه‌ها را تعیین می‌کند. شایان ذکر است که بهترین لوله داربست معمولا با استفاده از ورق سیاه کارخانه ساخته می‌شود.

محاسبه وزن لوله داربست

از مهم‌ترین فاکتورهای مهم در نحوه محاسبه وزن لوله داربست می‌توان به طول، ضخامت، قطر لوله موجود و مواردی از این قبیل اشاره کرد. به‌طور کلی، دو رابطه ریاضی برای محاسبه وزن این لوله‌ها به شرح زیر استفاده می‌شود:

محاسبه اصولی وزن لوله‌های فولادی:

(چگالی فولاد × ضخامت × طول لوله × عرض نوار برش شده از ورق) تقسیم بر هزار

محاسبه ساده وزن لوله داربستی:

ضخامت× قطر بیرونی ×عرض نوار برش داده‌شده از ورق

از‌طریق جدول زیر می‌توان وزن هرشاخه 6 متری را برحسب میزان ضخامت و قطر لوله داربست محاسبه کرد:

وزن هرشاخه 6 متری

 (kg)

ضخامت لوله

 (mm)  

قطر لوله داربست

 (mm)

قطر لوله (inch)

14.100

2

48

1.2  

15.900

2.3

48

1.2  

17.200

2.5

48

1.2  

19.200

2.8

48

1.2  

20.500

3

48

1.2  

نحوه بررسی قیمت لوله داربست به‌صورت روزانه

قیمت این محصول نیز مانند سایر محصولات فولادی تحت تاثیر عوامل مختلفی است. برای این منظور، خریداران باید از‌طریق موسساتی استعلام قیمت کنند که به‌صورت روزانه بهای لوله داربست را منتشر می‌کنند.

اطلاع از نحوه قیمت‌گذاری‌ها و خرید لوله داربستی

از عواملی که برروی قیمت‌گذاری به‌منظور خرید لوله داربستی تاثیر خواهند داشت باید به هزینه‌های حمل‌و‌نقل، قیمت جهانی آهن‌آلات در بازارهای جهانی و قیمت دلار در بازار داخلی اشاره کرد. شایان ذکر است که البته هزینه این خدمات و قیمت به‌روز لوله به فاکتورهای مختلفی همچون هزینه سوخت، هزینه استخدام رانندگان، هزینه خرید تجهیزات انتقالی و غیره بستگی دارد.

جمع‌بندی

نکته حائز اهمیت در زمان خرید لوله داربستی این است که اگرچه برخلاف سایر انواع مقاطع فولادی تنوع چندانی ندارند، ولی حجم مصرف‌شان بسیار بالا است. بنابراین این حجم بالای مصرف، نشان‌دهنده حساسیت انتخاب درست نوع لوله و مطلوب بودن کیفیت در‌زمان خرید است. لذا مواردی همچون جنس، سایز، ابعاد، کیفیت و برند نکاتی هستند که باید پیش از خرید لوله داربستی به آن‌ها توجه کرد. برای خرید لوله داربستی باید به بنگاه ها و مراکز خرید و فروش انواع مقاطع فولادی مراجعه نمایید که علاوه بر ارائه مشاوه حین خرید، بهترین کیفیت را با بهترنی قیمت برای خریدار به ارمغان بیاورند.

منبع: آهن ملل: خرید و فروش مقاطع فولادی (انواع لوله، لوله داربستی، لوله گالوانیزه، لوله مانیسمان، لوله اسپیرال، لوله گازی)

 

دیگر خبرها

  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • تبریک کاکا به رئال مادرید و کارلو آنچلوتی بابت قهرمانی در لالیگا + عکس
  • هندبالیست‌هایی که تنها ۳۰ درصد قرارداد گرفته‌اند
  • رئال مادرید به دنبال تمدید قرارداد فرلاند مندی
  • عضو سابق هیات مدیره استقلال افشاگری کرد؛ از حواله خودروها تا مشاوران 400 میلیونی!
  • افشاگری در خصوص حواله‌های خودرو در استقلال و قرادادهایی که نجومی شد | اتهام به فرشید سمیعی و علی خطیر
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال